We make you feel extraordinary

Masaže

Masaže

Osrednji del masaže je dotik, katerega učinek ne prodre le v kožo, temveč tudi v mišice in kosti. Masaža izvira iz daljnega vzhoda in je najstarejši naravni način zdravljenja, ki telesno delovanje spodbuja ali umirja, odvisno od same tehnike obravnave.

Sprošča napetost in boleče mišice, vzpodbuja delovanja žlez in notranjih organov, poživi limfni in krvni obtok, pripomore k izgubi telesne teže in odpravlja nespečnost.

Wellness center Donat Superior vam nudi širok izbor klasičnih masaž, terapevtskih masaž, ayurvedskih masaž in masaž daljnega Vzhoda.

Pri nas lahko kupite kakovostne izdelke kozmetike Sothys in Babor, ki bodo podaljšali in izboljšali učinke nege.

KLASIČNE, SPROSTITVENE IN TERAPEVTSKE MASAŽE

KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA - 45 min (45 €)

Klasična masaža telesa blagodejno vpliva na splošno počutje, sprosti mišice ter pospeši krvni in limfni obtok.

KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA Z MAGNEZIJEVIM OLJEM - 45 min (50 €)

Klasična masaža z magnezijem se je izkazala za učinkovito, saj se absorbira naravnost v telesne celice in tkiva ter v zelo kratkem času dvigne raven magnezija v telesu. Masaža z magnezijem je zelo priljubljena, saj izboljšuje obnovo tkiv, zmanjšuje bolečino, izboljšuje prožnost tetiv in ligamentov ter pomaga razgraditi vnetje in omili mišične krče.

DELNA KLASIČNA MASAŽA - 20 min (20 €)

Relaksacijska masaža hrbta sprošča napetost mišic in blagodejno vpliva na celotno hrbtenico.

SPROSTITVENA MASAŽA Z ARGANOVIM OLJEM - 50 min (55 €)

Sprostitvena masaža z arganovim oljem pripomore k sproščanju napetih mišic. Olje kožo globinsko nahrani. Koža bo po masaži mehka in voljna.

SPROSTITVENA MASAŽA S KOKOSOVIM MASLOM - 50 min (48 €)

Sprostitvena masaža pripomore k optimizirani penetraciji olja v kožo ter pospeši prekrvavitev telesa. Kokosovo olje je močan antioksidant, ki kožo učinkovito ščiti pred videzom gubic in kožo globinsko navlaži.

SPROSTITVENA MASAŽA Z OLJEM RDEČEGA GROZDJA - 50 min (48 €)

Masaža s posebnim oljem grozdnih pečk, ki kožo regenerira, pomlajuje ter ji vrača naravno vlažnost. Ščiti jo pred procesom staranja in učinki iz okolja.

SPROSTITVENA MASAŽA Z OLJEM TEMNE ČOKOLADE - 50 min (48 €)

Masaža stimulira proizvodnjo seratonina – hormona sreče. Kožo izdatno nahrani in neguje, zato je primerna predvsem za suho, izžeto kožo.

MASAŽA DETOX - 60 min (53 €)

Postopek pospešuje odvajanje vode iz telesa, topi maščobne obloge, preoblikuje postavo ter preprečuje ponovno nastajanje celulita. Po postopku, ki vključuje masažo, je koža vidno gladka, mehka in voljna.

ANTICELULITNA MASAŽA - 40 min (40 €)

Spodbudi prekrvavitev tretiranih predelov (trebuh, noge, zadnjica) in pripomore k razkrajanju maščobnih blazinic.

AROMATERAPIJA Z MASAŽO OBRAZA - 60 min (55 €)

Pri masaži se poslužujemo različnih eteričnih olj, katere prilagodimo individualnim težavam in potrebam. Sprošča telesno napetost in učinkovito blaži stres. Olje kožo nahrani, masaža pa pospeši krvni in limfni obtok.

MASAŽA OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA - 20 min (22 €)

Z masažo sprostimo mišice obraza, vratu in dekolteja.

PILING IN SPROSTITVENA MASAŽA TELESA - 60 min (56 €)

Posebni solni piling s kože odstrani odmrle celice in jo zgladi.Izbrano vrhunsko olje kožo navlaži, masaža pa poskrbi za optimalno telesno počutje.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL - 30 min (30 €)

Z obravnavanjem refleksnih točk na stopalih, vplivamo na notranje organe telesa, njegove sklepe in mišice.

TERAPEVTSKA MASAŽA HRBTA - 30/50 min (35/55 €)

Z učinkovito masažno tehniko povečamo prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. Namenjena je lajšanju blagih in hudih, kroničnih bolečin ledvenega, prsnega in vratnega predela hrbtenice (hernija, lumbago, išjas….). Uporabljamo izbrana, sproščujoča eterična olja.

MASAŽA HRBTENICE PO DR. BREUSS - 30 min (40 €)

Breuss masaža je nežna in blagodejna oblika masaže hrbtenice. Imenuje se po dr. Rudolfu Breussu iz Avstrije. Bil je zdravnik in zdravilec, najbolj znan po terapiji »post s sokovi«. Masaža odpravlja psihične in fizične blokade za boljši pretok energije po telesu. Izvaja se z minimalno količino šentjanževega olja, ki hitro prodira v telo in od znotraj navlaži tkivo ob hrbtenici. Je tehnika rahlega raztezanja hrbtenice in sproščanja obhrbteničnih mišic. S pomočjo svilenega papirja ustvarimo magnetizem in energetsko ravnovesje v telesu. Je ena redkih masaž, ki se lahko izvaja tudi ob akutnem stanju hrbtenice.

MASAŽA DONAT SUPERIOR - 60 min (60 €)

S prijemi, ki potiskajo kri in limfo proti srcu in venam, spodbujamo obnovo mišic in vezivnega tkiva. S pritiski na zgoščena mišična vlakna (vozle), živce in kalcifikate uravnavamo mišični tonus, ki odpravi bolečino v določenem predelu telesa. Blaži težave pri herniji, fibromialgiji, išijasu, lordozi, kifozi… Sprošča boleče mišice zaradi preobremenitve (napačna ali prisilna telesna drža).

MADEROTERAPIJA

Madero terapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešena limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša.

REZULTATI VIDNI ŽE PO SAMO ENEM TRETMAJU!

 • 30 min – noge, boki, zadnjica (35 €)
 • 45 min – noge, boki, zadnjica, trebuh in ledveni predel (45 €)
 • 60 min – noge, boki, zadnjica, trebuh, roke in ledveni predel (55 €)
 • PRIPOROČENO – Maderoterapija paket 10 obiskov 30 min (noge, boki, zadnjica) (340 €)
 • PRIPOROČENO – Maderoterapija paket 10 obiskov 45 min (noge, boki, zadnjica, trebuh in ledveni predel) (425 €)
 • PRIPOROČENO – Maderoterapija paket 10 obiskov 60 min (noge, boki, zadnjica, trebuh, roke in ledveni predel) (530 €)
 • PRIPOROČENO – Maderoterapija paket 10 obiskov 30 min (noge, boki, zadnjica) s povijanjem telesa (body wrapping + presoterapija 50 min) (650 €)

MASAŽE DALJNEGA VZHODA

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA 50/90/120 min (50/75/105 €)

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij – meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in vleko, sprostimo utrujene in stimuliramo k delovanju otopele mišice ter s tem poživimo celotno telo. Tradicionalna tajska masaža, imenovana tudi »masaža za dolgo življenje«, deluje globje od običajnih, klasičnih masaž. Pripomore k boljši gibljivosti ramenskega obroča.

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI 50/90/120 min (53/80/110 €)

Stimulacija akupresurnih točk uravnava in spodbuja pretok energije. Učinkovito sprošča mišice ter odpravlja stres in tesnobo. Naravna eterična olja, z aromaterapevstkim učinkom, kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi njenega naravnega ravnovesja.

TAJSKA MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI - 50 min (55 €)

Aroma, v bombaž zavitih toplih zelišč, prijetno sprošča telo. Eterična olja prodrejo globoko v kožo in jo negujejo od znotraj. Tehnika tradicionalne tajske masaže blaži revmatična obolenja, odpravlja mišično-skeletne bolečine in izčrpanost ter krepi imunski sistem.

TAJSKA MASAŽA HRBTA - 30/50 min (30/45 €)

Deluje protibolečinsko, sprošča napetost mišic in blagodejno vpliva na celotno hrbtenico. Pospeši krvni in limfni obtok.

TAJSKA MASAŽA GLAVE - 30 min (30 €)

Stres in vsakodnevne težave se kopičijo predvsem v vratnem in ramenskem predelu, koder čutimo zategovanje in bolečino. Masaža sprosti napete mišice in prispeva k dobremu počutju.

INDIJSKA MASAŽA GLAVE S PROTISTRESNO MASAŽO VRATU, OBRAZA IN DEKOLTEJA - 45 min (45 €)

Indijska masaža glave je starodavna ajurvedska masaža, kjer z učinkovito tehniko pritiskov na akupresurne točke zmanjšamo napetosti v vratu, glavi in zgornjem delu hrbtenice. Pomaga pri težavah s tesnobo, glavobolih, nespečnosti, koncentraciji in stresu. Z indijsko masažo glave bomo izboljšali tudi prekrvavitev lasišča, pomagali preprečevati izpadanje las, pomagali odpraviti simptome sinutitisa, razstrupili telo in povečali cirkulacijo.

MASAŽA NOTRANJIH ORGANOV - REFLEKSOLOGIJA

Refleksologija je stara tehnika naravnega zdravljenja. Stopala in dlani so, preko refleksnih točk, povezana s telesnimi mišicami in organi. S pritiskom na točke aktiviramo ali umirimo njihovo delovanje. Z refleksno masažo ugodno vplivamo na prekrvavitev, blažimo glavobole in bolečine v različnih predelih telesa. Refleksologija je znana tudi kot terapija dotika, saj s pomočjo refleksnih točk, ki jih najdemo na dlaneh in stopalih, aktiviramo zdravilne moči telesa, čistimo telo zastalih toksinov in spodbujamo nemoten pretok energije.

 • Protistresna masaža stopal, vratu, ramen in hrbta – 50 min (48 €)
 • Tajska refleksna masaža glave in stopal – 50 min (43 €)
 • Tajska refleksna masaža dlani in stopal – 50 min (43 €)
 • Tajska refleksna masaža stopal – 40 min (38 €)