We make you feel extraordinary

Nega obraza

Nega obraza

Negovana koža učinkovito varuje obraz pred negativnimi učinki okolja in pospešenim procesom staranja. Naj vam pomagamo pri izbiri primerne nege s postopki, ki bodo vaši koži povrnili prožnost, mehkobo in svežino.

Pri nas lahko kupite kakovostne izdelke kozmetike Sothys in Babor, ki bodo podaljšali in izboljšali učinke nege.

Kozmetika SOTHYS

Ta svet je čuten, poln prefinjenih čustev. Blagovna znamka Sothys je sinonim za odličnost in prestiž v lepotnih centrih in SPA-jih po vsem svetu. Sothys je ime, ki so ga starodavni Egipčani dali najsvetlejši zvezdi na nebu, ker je predstavljala večno lepoto.

Že 74 let (vse od leta 1946) učinkovito skrbi za dobro počutje žensk in moških in jim tako razkriva svojo strast po popolnosti in pravi lepoti. Specializirana blagovna znamka Sothys izstopa zaradi svoje izredne raziskovalne naravnanosti in inovativnosti in zato predstavlja odličnega in cenjenega lepotnega strokovnjaka.

Sothys je razvil posebno masažno metodo Digi-Esthétique®, ki s pomočjo lepotnih strokovnjakov obravnavo v lepotnem salonu spremeni v nepozabno čutno izkušnjo.
S sofisticiranimi postopki in ekskluzivnimi formulami so rezultati vidni že po prvi strokovni negi.

 

Izbirate lahko med:

OSNOVNE NEGE OBRAZA

KLASIČNA NEGA OBRAZA - 70 min (65 €)

Nepogrešljiva osnova, ki pomaga ohraniti in varovati lepo kožo. Primerna je za različne tipe kože.
(površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, nanos ampule, masaža obraza, maska, oblikovanje obrvi, nanos zaključne kreme)

MOŠKA NEGA OBRAZA - 50 min (55 €)

Nega obraza, ki hrani, razstruplja, sprošča in je učinkovita na moški koži – rezultat je prožna koža in brezhibna polt.
(površinsko čiščenje, masaža lasišča, nanos ampule, masaža obraza, maska, nanos zaščitne kreme)

SPECIFIČNE NEGE OBRAZA

VISOKO ZAŠČITNA NEGA ZA PREDEL OKOLI OČI - 55 min (65 €)

Nega je posebej zasnovana za predele okoli oči. Takojšnje zmanjšanje znakov utrujenosti in staranja odlikujeta to strokovno nego. Oči bodo zasijale.
(površinsko čiščenje, piling, nanos seruma okoli oči, sprostitvena masaža s porcelanastimi masažnimi žličkami, maska, nanos zaščitne kreme)

PROFESIONALNA KOREKTURNA NEGA - 40 min (50 €)

Odprava nepravilnosti na koži: absorpcija nečistoč zaradi sebuma in odstranitev odmrle kože za bolj zdravo kožo, čisto in jasno polt.
(površinsko čiščenje, globinski piling, globinsko čiščenje, nanos ampule, maska, nanos zaščitne kreme)

SEZONSKA OSVEŽITVENA NEGA S KISIKOM - 45 min (55 €)

Sveža koža v vseh letnih časih. Še posebej se priporoča pri pusti in utrujeni koži, ki ji primanjkuje sijaj.
(površinsko čiščenje, piling, masaža obraza, maska, nanos zaščitne kreme)

INTENZIVNE NEGE OBRAZA

DETOX ENERGIE RAZSTRUPLJEVALNA NEGA - 75 min (75 €)

Koži povrne energijo, polt je sijoča in čista, mladosten izgled, koža bo prepojena s kisikom.
(površinsko čiščenje, razstrupljevalno čiščenje, zaščita pred onesnaženjem, oskrba s kisikom, vzpostavljanje ravnovesja na koži, duo maska za zaščito pred zunanjimi vplivi, nanos zaščitne kreme + DARILO)
Zadovoljstvo že takoj po prvi negi!

NEGA ZA MLADOSTEN VIDEZ KOŽE - SPECIALNA ANTI AGE IN LIFTING NEGA - 75 min (85 €)

Ciljna nega za boj proti znakom staranja: gube in povešena koža. Prefinjena nega združuje ciljane proizvode s strokovnimi tehnikami nanosa.
(površinsko čiščenje, piling, intenzivna masaža na področju gub in napetosti kože, sprostitvena masaža obraza, intenzivna maska, nanos zaključne kreme)
Do 6 let mlajši videz kože že po 3 tretmanih!

PRESTIŽNA SECRETS DE SOTHYS NEGA - 90 min (120 €)

Sothysov Secrets ritual elegantno in v velikem slogu združuje sestavine, ki poskrbijo za edinstveno nego in nepozabno izkušnjo dobrega počutja.
(površinsko čiščenje, piling, nanos seruma in balzama za oblikovanje in poln videz kože, maska, glajenje obraza s porcelanastimi masažnimi žličkami, nanos prestižne kreme – La Creme 128)

DODATNE NEGE OBRAZA

NANOS AMPULE PO IZBORU (10 €)

(anti-age, lifting, vlaženje, uravnavanje rdečice, kisik, sijaj)

PROFESIONALNI PILING GLYSALAC - 30 min (40 €)

Izboljša teksturo kože in ji v trenutku zagotovi sijaj, gladkost in svetlejšo ter enakomerno polt.
(površinsko čiščenje, mehanski piling, kemični piling, globinski piling, nanos zaščitne kreme)

SPECIALNA MASKA - 30 min (25 €)

Specialna maska deluje kot preventiva proti staranju. Kremna maska, ki nemudoma po nanosu daje koži mehkobo. Ko jo odstranimo, se elastičnost kože ponovno vzpostavi. Koža je mehkejša in na pogled mlajša.

GLOBINSKO ČIŠČENJE KOŽE Z ULTRAZVOKOM IN MASKO (55 €)

Globinsko čiščenje kože je prvi korak do popolne kože!

Ultrazvok je ena najbolj inovativnih tehnologij v kozmetiki, saj z njegovo pomočjo lahko kožo temeljito globinsko očistimo in odstranimo nakopičene maščobe na neagresiven način in brez uporabe kemičnih proizvodov.

(globinsko očisti pore, temeljit piling brez poškodb in rdečice, odstrani odmrle celice in ostale nečistoče, razstruplja kožo, spodbuja nastanek kolagena in elastina, odstranjuje ogrce, izboljšuje cirkulacijo in limfni pretok, stimulira tvorbo novih celic, zmanjšuje gubice in izrazne linije)

ULTRAZVOČNA TERAPIJA OBRAZA - 20 min (20 €)

Ultrazvočno valovanje uspešno odpravlja male gube in sprošča utrujeno kožo. Veznemu tkivu vrača napetost ter pripomore, da hranljive negovalne snovi prodrejo v podkožje. Terapijo priporočamo pri liftingu obraza, za tonizacijo in drenažo.