We make you feel extraordinary

Kulinarika

Detox menu

Program Detox bazira na premišljenem dietnem prehranjevanjevalnem režimu in pitju naravne mineralne vode Donat MG. Namenjen je razstrupljanju telesa ter vzpostavitvi potrebnega ravnovesja za optimalno delovanje našega organizma. Kljub temu, da je Detox meni sestavni del strokovno vodenega partnerskega Detox programa (v sodelovanju z Medical centrom) vas vabimo, da preizkusite Detox dieto, ki znatno pripomore k uravnavanju telesne teže, k izboljšanju počutja in rezultatov krvnih preiskav.

Doplačilo: 19 €/ osebo / dan

Prosimo Vas, da recepcijo seznanite z željo koriščenja usluge.

Prenesite si Detox menu

VINSKA KARTA
Vinska karta Grand hotela Donat Superior ponuja izbrana svetovna vina in vina slovenskih vinogradnikov. Slovenija se ponaša z izjemno in raznovrstno ponudbo običajnih, buteljčnih in predikatnih vin. Enologi so Slovenijo razdelili na tri vinska področja: Primorska, Podravje, Posavje. Izbrana vina bodo poudarila okus zaužitim jedem. Naš sommelier vam bo z veseljem svetoval.
A`LA CARTE, specialitete hiše
Doživite nepozabno kulinarično doživetje. Prepustite se širokemu naboru okusov in avtentični prezentaciji jedi restavracije Apolonija. Privoščite si romantičen večer, zaokrožen z glasbo in z okusom hipnotičnih, flambiranih jedi.
DIETNA PREHRANA
V skrbi za zdravo telo in dobro kondicijo, vam nudimo možnost dietne prehrane. Izvajamo tudi:
  • - shujševalno dieto po Montignacu
  • - ločevalno dieto